Som un grup de professionals amb una àmplia experiència en diferents àmbits del sector empresarial i social, nascut amb l’objectiu de dinamitzar i millorar el territori.

Els principis i les pautes que ens mouen son la transparència i l’ètica empresarial en tots els seus àmbits d’actuació, l’optimització de recursos, reduir els costos i garantir una gestió sostenible.

El nostre equip humà constitueix el principal actiu de l’organització. Per aquest motiu fomentem condicions laborals òptimes, així com el reconeixement, el desenvolupament personal i professional i el treball en equip, en un entorn laboral sa i segur.

Som un equip íntegre, que manté la confiança de la nostra cartera de clients. La nostra gestió és transparent.

Conscients de la seva vocació de servei a la comunitat i al territori, AvanTEbre contribueix al desenvolupament del territori, mitjançant tallers formatius, suport a les entitats, generació d’ocupació i contractació de proveïdors locals.

Mantenim una gestió global, orientada a la sostenibilitat i perdurabilitat dels mitjans naturals del nostre entorn. Per aquest motiu treballem tant amb entitats públiques com privades, amb l’objectiu de millorar i garantir la permanència del nostre entorn en les millors condicions possibles. Proporcionarem a les solucions més adequades les seves necessitats.

Mantenim una actitud proactiva per anticipar-nos i satisfer les necessitats dels nostres clients, cobrint les seves expectatives i adaptant l’organització per aportar-li valor.

Busquem l’excel·lència com a principi en la nostra actuació, basant-nos en l’eficiència, la qualitat, la innovació i l’optimització dels nostres recursos.

google-site-verification=g1j-ykJD2rcHtLiTQHu1eAusG24wK0PFh6Dz3TIbsIA