Els PUNT LILA-ARC IRIS sorgeixen com a necessitat de donar resposta preventiva, informativa i activa a les situacions de vulnerabilitat i assetjament sexual de les dones en contextos festius.

Són espais d’informació i sensibilització a tota la població, també facilita assessorament i/o acompanyament a qualsevol persona que visualitzi o pateixi una agressió masclista i/o LGTBIfòbia, entenent per aquestes qualsevol forma de manifestació: assetjament, humiliacions, insults, etc.

avantebre2

AvanTEbre impulsa el respecte a les persones en tots els àmbits, això inclou l’assetjament i agressió sexual a les dones i persones LGTBI.

 

Quan AvanTEbre instal·la un PUNT LILA, aporta professionalitat, experiència i una metodologia de treball molt ben estudiada. La coordinació amb els serveis d’emergència, cossos de seguretat i altres persones que estan al capdavant de l’esdeveniment és per AvanTEbre un punt primordial.

avantebre2
avantebre_1

Tots hauríem de saber que una agressió sexista, és una agressió física, verbal o sexual, exercida sobre una persona per motius de sexe, gènere o orientació sexual.

Les violències o agressions són de diversos tipus: psicològiques, sexuals, físiques i ambientals. Depenent del nivell de gravetat hi haurà una intervenció adequada.

google-site-verification=g1j-ykJD2rcHtLiTQHu1eAusG24wK0PFh6Dz3TIbsIA