El diari digital A prop Ebre visita el nostre taller de costura per conèixer de primera mà quina és la tasca que desenvolupen les dones en situació de vulnerabilitat, víctimes de violència de gènere, que busquen una oportunitat de reinserció laboral.

Aprenen a confeccionar peces de roba ben diverses, gràcies al projecte Teixint Esperances i, després, aquestes són posades a la venda per tal que tots aquells que ho desitgin puguin adquirir una peça feta a mà i amb roba reutilitzada, per uns preus molt econòmics. Ara mateix, ens trobem a les portes de la Festa del Renaixement i l’obrador està a punt per a confeccionar i entregar vestits d’època per a grans i petits.

Teixint Esperances - A prop ebre visita el taller de costura

Taller de Teixint Esperances

Aquesta iniciativa està impulsada per la nostra cooperativa solidària i feminista sense ànim de lucre, AvantEbre, que actua arreu del territori amb accions formatives i informatives, com ho és el cas dels Punts Lila – Arc Iris a les festes majors.

Tot això i molt més ho podran descobrir a través d’aquest reportatge escrit i fotogràfic que han preparat les companyes del digital ebrenc. Podeu llegir-ho al següent enllaç: https://apropebre.cat/teixint-esperances/

google-site-verification=g1j-ykJD2rcHtLiTQHu1eAusG24wK0PFh6Dz3TIbsIA